01.

Tiny Houses Voice-over

Door de duidelijke intonatie en heldere klank, is mijn stem wellicht de stem voor jouw bedrijfsvideo. Ik help je graag aan de perfecte voice-over voor jouw bedrijfsvideo, presentatie, evenement, reclame, product demonstratie, tutorial, demo en overige zakelijke audiovisuele uitingen.

03.

Televisie & Online

Traditionele televisie. Online televisie. YouTube. Voice-overs zijn nodig voor reclames, presentaties documentaires, leaders, series en meer.
Ontdek of mijn stem past bij jouw project.

04.

Online commercial & Radio

Online video kan voor diverse doeleinden een voice-over nodig hebben. Mijn stem is naast duidelijk en helder, prettig om naar te luisteren. Ideaal voor online video zoals product presentaties, evenement aankondigingen, software tutorials en algemene bedrijfsvideo’s.

05.

Audio (kinder) boeken / Story Telling

Speciaal vermeld zijn de opnames van audio boeken. Een audio boek vraagt om een stem die interessant blijft en aanspreekt. Een stem die de luisteraar mee kan nemen in het verhaal.

Vooral bij kinderboeken is een vriendelijke en aansprekende intonatie hetgeen de aandacht van de kinderen vasthoudt. Als moeder weet ik hier alles van.

06.

Online modeshow voice-over

Of het nu om een product reclame gaat of online modeshow voice-over. Ik kan er voor zorgen dat jouw boodschap duidelijk over komt.
Post-productie zoals het toevoegen van effecten of muziek is mogelijk. Deel mij jouw project en ik kom met een voorstel.

Aanvullende mogelijkheden

Naast voice-over opnamen is post-productie, mixage en muziek- of commercial productie (op maat) mogelijk via mijn partner Lussive Media